fredag 10 december 2010

Älska december

Igår var det avdelningsfest. Temat var alltså glitter. Vi var i tekniska högskolans kärnreaktorrum, det var verkligen en urhäftig lokal. Långt ner i underjorden, med högt i tak, en krater i mitten och överallt på väggarna var det klottrat siffror sen när de någon gång på femtiotalet hade mätt radioaktiviteten i rummet.

När vi kom dit fick vi en söt drink som vi drack medan en kör sjöng julsånger på ena sidan om kratern. En sådan där riktigt duktig kör. Det var helt fantastiskt med akustiken och allt.

Sedan blev vi hopparade för middagen. Tjejerna fick lappar med boktitlar och killarna lappar med författare och sedan fick man hitta sin bordskavaljer genom att hitta författaren till sin boktitel. Efter middagen blev det tipsrunda och efter det bokrimgissning. Bokförlagsfest för en boknörd. Och hörni. Jag vann! Inte tipspromenaden eller rimgissningen. MEN jag fick ett pris för bäst klädda inom glittertemat. Den där silverkjolen visade sig vara en riktig hit.
När lekarna var över dansade vi precis hela kvällen till plylisten som vi alla hade varit med att sätta ihop. Idag har jag ont i fötterna. Och huvudet. Och överallt är det glittrigt. Det här var alltså bara avdelningsfesten. Nästa vecka är det den stora företagsfesten. Pepp!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men vad roligt. GRATTIS, Vad vann Du då, en bok?
Kramen/mamman

Minna sa...

Tack! Man skulle ju kunna tro att jag vann en bok men en flaska vin fick jag gå hem med. Kram!