söndag 16 maj 2010

Vilken är din skämslåt?

Nästan alla har en skämslåt. En låt som man ärligt gillar men som man inte riktigt vill stå för att man tycker om. Min är Britney Spears ”Born to make you happy”. Jag tycker att den är jättebra men jag skulle aldrig erkänna det frivilligt. Förutom nu då. För jag tänkte så här, att det kunde vara roligt att sätta ihop en playlist på Spotify med bara skämslåtar. Olika människors skämslåtar. Så vilken är din?

Nu kör vi, nu skäms vi lite allesammans!

Skämslåtar på Spotify

8 kommentarer:

Single Mother By Choice sa...

oh! Rolig lista! Min skämslåt är How to save a life med the Fray. Så jäkla pinigt. Pinsam video med, men jag grinar alltid.

Fredrik sa...

"I'll be there for you" med Solid Harmonie. Men den verkar inte finnas på Spotify så ta vad som helst med Spice Girls :)

Anonym sa...

Bailando av och med Paradisio.. Blir inte mycket sämre än så.

Vafan sa...

Skojaru jag älskar den Britney-låten!!! Bästa.

Johan sa...

För dagen: I don't like the drugs - Marilyn Manson.

Pah, vilken jävla äckeldynga.

Elina sa...

Inget stoppar oss nu med Black Jack.. Jag blir bara så vansinnigt glad när jag hör den låten! Och nu skäms jag.. Du berättar inte för någon?

Fröken Bovary sa...

Älska det här ämnet. Jag fick ihop en lista för ett par veckor sedan då jag ställde samma fråga, men folk kunde liksom inte hjälpa sig att vara creddiga ändå. Dock dök Jimmy Janson upp - det är fan en svenska kungen av skämslåtar..

Aylala sa...

Jag har en hel skiva jag. I stand alone med Agneta Fältskog. (Ja, den finns på Spotify, haha)Den är usel men gör mig jätteglad. :-/