torsdag 18 november 2010

Hurra!

Ja, då var det dags att fylla år. Ett steg närmare trettio. Idag påbörjar jag mitt trettionde år faktiskt. Ska man fira sånt? Klart man ska! I morse fick jag frukost på sängen. Och presenter. Jättefina presenter. Jonas hade bland annat köpt världens största halsduk till mig i Milano. VÄRLDENS STÖRSTA. Hela jag får plats i den och förälskelsen var ögonblicklig.

Att fylla tjugonio, jag vet inte vad jag tycker om det egentligen. Det är så påtagligt nu för tiden, att man blir äldre och det är inte lika underhållande som när man var fjorton och inget hellre ville än att växa upp. Men någon pre-trettioårskris har ännu inte uppenbarat sig. Men den hinner väl dyka upp under året.

Men snart är det tårtdags. Vi slänger helt enkelt ihop våra favoritingredienser och hoppas på det bästa. Lite som livet självt.

6 kommentarer:

Kira sa...

Grattis! :)

Anonym sa...

GRATTISKRAMAR/mamman

nina sa...

Men åh, nu blev det ju helt sent: GRATTIS!

Minna sa...

Tack fina ni :)

Lennart sa...

Lämnar ett sent GRATTIS samt en rekommendation på en bra bok. Men eftersom du är i branschen har du kanske redan läst den! Men men...
Anna Gavalda "Jag skulle vilja att någon väntade på mig någonstans"

Minna sa...

Tack!

Jag har inte läst någonting av Gavalda annat än korta utdrag som har ingått i någon kurs. Vet egentligen inte varför, jag kanske får ge henne en chans om du säger att hon är läsvärd. :)