måndag 9 november 2009

"Kloink", sen var hon stendöd

Igår tappade jag min fortfarande ganska nya och väldigt fina lila mobil i toaletten så den gick jättesönder. ”Kloink”, sa det och sen låg hon där en stund och simmade innan jag förstod att jag hade haft ner henne. Och trots att det är precis sådant som jag gör, så hade jag inte försäkrat mobilen. Dom hävdade på The phonehouse att man liksom fick skylla sig själv om man placerar telefonen i toalettstolen. Så jag blev tvungen att köpa en ny.

Den nya kostade tvåhundrafemtio riksdaler (för att jag är überfattig) och den är inte alls lika flashig. Den är faktiskt inte flashig alls. Den går möjligtvis att ringa från och till och den kan ta emot och skicka sms, på sin höjd.

Fyra månader gammal blev hon, den fina lila. Vilket ändå är en rätt lång livslängd i min ägo. Må hon vila i frid.

12 kommentarer:

Milla sa...

Ajdå din stackare. Men lugn du är inte ensam. Är minst lika klantig. Idag klev jag sönder min bettskena (gnisslar tänderna på nätterna) som jag så strategiskt hade lagt på golvet imorse... Smidigt. Så nu kommer jag att få dras med värk i käke och nacke :/

(Btw tro inte att jag har glömt bort din hemlis du skulle berätta) /Milla inte bara klantig, otålig också ;)

Anabanana sa...

Det är sorgligt när sånt händer, mobiler delar ju faktiskt livet med en .. hoppas att hon kommer till ett ställe där hon har fulladdat batteri hela tiden ;)

Katie sa...

Neeej vad trist! :( Men du får vara glad över de fina månader ni fick tillsammans! Själv har jag fortfarande inte ens lyckats köpa någon ny...

Jenny sa...

Men...mobiler dör ju inte längre bara för att de blir dränkta..... Ta loss alla delar och låt dem torka så att de inte rostar, sedan funkar allt som det ska igen ju?! Är iaf min erfarenhet :)

malin sa...

Men vad konstigt att the Phonehousefolket tycker så! Men å andra sidan är ju det ett tecken på att folk gör så så ofta att de inte kan ge alla ersättning. Så får man ju finna lite tröst i det kanske, att man (skriver man för att jag med brukar göra så ibland)inte är ensam =) Funderat på en vattentät telefon?

Må hon vila i frid!

Åsa sa...

Hmm.
Jag har en annan vän till mig som gjorde exakt det samma. Hon stänger inte toalocket efter sig.
Minna, STÄNG toalocket!

Anonym sa...

Slarvmaja/kramen mamman

Pablo sa...

Moahaha... eller.. nä, va synd...

Minna sa...

Jag tycker inte heller att den borde borde stendö av lite vatten, men död är hon. Vilar så sött i en påse i mitt jobbskåp. Jättesorgligt är det.

Åsa, jag fäller alltid, ALLTID ner toalettlocket. grejen är att jag skulle bada och hade lagt en del saker uppepå toalettlocket. Och när jag skulle slänga snytpapper så lyfte jag på locket och mobilen halkade ner bakifrån. Så kan det gå.

Åsa sa...

Bada?
Inte hemma va?

hurskajaggahem sa...

Själv droppade jag min i groggen... ;(

Minna sa...

Åsa, det blir lite svårt att bada i min lilla dusch va.. :)

Hah! Fast då får man ju nästan skylla sig själv. Blev den full?