tisdag 19 januari 2010

Grattis!

I lördags blev en kille i målbrottet av med oskulden. Det var skönt fast inte så skönt som han hade föreställt sig, dessutom kom han lite för snabbt och lite i. Han och hans tjej ska naturligtvis kolla upp ifall det blev något, dom har redan pratat om det där. ”Det e lugnt len!” Sexet var på hennes initiativ. Han hade som vanligt frågat vad hon tänkte på och hon hade tänkt på att de kanske skulle ligga med varandra. Och han var ju sjukt på, så dom låg med varandra. Lite hastigt.

Han vet det, tjejen han var med vet det, hans tre kompisar han pratade med i telefon vet det. Och en hel tunnelbanevagn vet det. Säkert någon mer också.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Haha! Vad roligt :o)

Lotta Losten sa...

SPLENDID!
Åh, vad jag älskar människor utan integritet!

camilla sa...

åh herregyd. grattis till honom, och till hela tunnelbanevagnen och till dig som fick ta del av denna... fantastiska historia! den gjorde din dag, eller hur? ;)

Elina sa...

Ibland undrar man ju om de som delar med sig av sitt privatliv har någon hjärna.. Du skulle ha gett honom high five och gratulerat till att ha förlorat oskulden :)

Det ÄR skillnad på Portello och Pommac.. Så klart.

Minna sa...

På sätt och vis var det faktiskt lite gulligt. Han var så himla uppspelt att han verkligen var tvungen att ringa sina kompisar på en gång. Fast jag må erkänna att jag gärna hade kunnat vara utan att veta om vissa detaljer.

VAD är skillnaden mellan Portello och Pommac? Jag fick ju aldrig något svar...

Elina sa...

Pommac är för det första lagrad på ekfat i några månader, eller var i alla fall det till att börja med. Är guldgul i färgen och ganska lik Champis faktiskt om man ska jämföra med någon annan dryck. Smakar som en lite fadd äppelcider.

Portello, som ibland jämförs med Trocadero, är mer karamellaktig i sin smak, har sitt ursprung i Norrland (såklart) och färgade tungan röd när jag var liten (typ på stenåldern då enligt barn som kallar mig tant).

Vet inte om den förklaringen gav dig något?

Minna sa...

Ah, I see! Sånt där kan vara bra att veta serdu. Jag har förresten lagt i filmen i kuvertet jag köpte innan jul och skrivit din adress på det. Nu ska jag bara komma ihåg att posta det. Räkna med ett par månader till ;)

Elina sa...

Haha, men du, den som väntar på något gott kan ju faktiskt aldrig vänta för länge. Och att du fått till adressen med. Imponerad :)