torsdag 11 februari 2010

Morgontrafik

Jag är ganska kort va. Jag når inte upp att hålla mig i den där stången i taket på tunnelbanan. Så om du, när det är jättemycket folk på morgontåget, kunde låta bli att luta dig mot en av de få stänger som finns tillgängliga för oss lite kortare människor så skulle jag uppskatta det. Då skulle jag slippa gräva in handen bakom ryggen på dig och du skulle slippa ignorera det och luta dig lite hårdare mot stången och klämma mina fingrar.

Jag är inte arg eller så, jag bara säger det; att det vore bra om du kunde låta bli att luta dig. Och så kanske du skulle kunna använda lite mindre parfym. Prova att duscha? Du skulle egentligen bara kunna stanna hemma.

7 kommentarer:

Lotta Losten sa...

Man kan ju hoppas att personen ifråga är en trogen läsare. :-)

Minna sa...

Ja, annars har jag hört att passiv aggressivitet väldigt skonsamt mot hjärtat.

Milla sa...

Man kan ju iof också be personen flytta sig lite så att man kan hålla i sig bättre. Bara en tanke... ;)

Minna sa...

Man skulle förstås kunna göra som du säger Milla, men det skulle ju inte vara särskilt svenskt av en. ;)

Elina sa...

Jag har märkt att det fungerar att ställa sig rätt nära och bara titta på personen i fråga samtidigt som man ler fånigt stort. Utan att blinka. Det får de flesta att tro att man A: Är hög och potentiellt nära att flippa ut eller B: bara potentiellt nära att flippa ut.. Oavsett så brukar de bli besvärade och flytta på sig (om de nu inte själva är höga och flippar ut..) :D

camilla sa...

jag tillhör inte hellre det längre folkslaget, och har märkt att man lite diskret kan armbåga folk för att komma fram/nå/få tag i stången på buss och tunnelbana. om det är trångt vill säga. armbågandet ska bara märkas för den man vill flytta på. peta med ett hårt finger funkar också, för ibland är folk godtrogna och tänker att "nämen det kan ju inte vara hon som just armbågade och petade på mig, hon ser ju så liten och oskyldigt ut.." och vips så har personen flyttat nån decimeter och det finns skitmycket plats att nå till. det funkar. prova vettja :)

Minna sa...

Elina och Camilla, mycket bra tips. Jag ska prova båda och redogöra för hur det går :D