fredag 10 juli 2009

"Hör du mig nu?"

Idag tappade jag min mobil i golvet. Den såg helt okej ut när jag lyfte upp den men när jag kollade på den en halvtimme senare hade hela displayen spruckit. Det gör ingenting, det var en skitmobil som skulle ha blivit utbytt i vilket fall (”fall”.. höhö). Det är inte ens någon som vill ringa till mig längre eftersom telefonen lägger av ungefär en minut in i samtalet och håller på så till att jag inte orkar ringa upp igen. Och det är aldrig någon som hör vad jag säger.

Dessutom har jag redan fallit för ny på The Phonehouse, en som jag i smyg beställde när min gamla mobil inte var med. Den är lila och blänker. Jag har inte fått den ännu och jag vet att det egentligen är lite tidigt att uttrycka sådana här starka känslor men jag tror att jag älskar den.Aaaw! Look at that face.

4 kommentarer:

Katie sa...

Åååh, den har jag också kikat på. Vill ha en ny trots att det inte är något större fel på min gamla (förutom att det inte går att prata "vanligt" i den.. man måste använda antingen headset eller högtalare, vilket inte alla kompisar uppskattar... ). Du får blogga om huruvuda du gillar den eller inte sen när du börjar använda den så att jag vet om jag ska satsa på den! :)

Katie sa...

och just det, glömde;

Aaaaaw! What a cutie!

;o)

Johan sa...

Nu har du samma mobil som min mamma. Lite tantig är du :D

Minna sa...

Katie: Jag är lite telefonytlig tror jag. Jag låter dig veta hur han fungerar :)

Johan: Det visar snarare på att din mamma har stil och god smak, vilket jag redan visste att hon har :)