onsdag 24 mars 2010

Hjalp!

Jag har hittat den här låten, den är jättebra och jag lyssnar på den om och om (och om) igen. Tjatar sönder den lite sådär som jag brukar göra när någonting är bra. För den är verkligen riktigt bra, en vårlåt. Mitt enda problem med den här låten är att jag känner igen den från någonting. Jag tror att det är från något serieavsnitt, typ Cold Case, men det kan vara från någonting annat. Jag har googlat olika varaianter men inte hittat någonting. Jag håller på att bli galen, på riktigt. Jag kan omöjligt släppa sånthär. OMÖJLIGT!Så kan någon hjälpa mig? Känner ni igen den och i såntfall; varifrån? Om det är från någonting pinigt kommer jag naturligtvis inte att erkänna att det är därifrån jag känner igen den, utan envist hävda att den måste ha varit med i någonting annat.

5 kommentarer:

Katie sa...

Känner inte igen den, men tackar för tipset; bra låt! :)

Googlar jag så tycker jag mig finna att den varit med i ett avsnitt av The L Word (season 4, episode 11; Literary License to Kill). Eller ja, iallafall är den omnämnd under rubriken 'music featured in this episode'.

http://www.tv.com/the-l-word/literary-license-to-kill/episode/880180/summary.html

Niklas sa...

HAHAHA The L Word HAHA Pinigt!


..vad är det för show?

Minna sa...

Katie: Ja, visst är den helt fantastisk. Åh, men jag tror faktiskt bara att jag såg första och andra säsongen av L Word. Hm.. Men tack för googlet! :)

Niklas: Det hade kunnat vara värre. Fast det är faktiskt inte därifrån jag känner igen den. På säkert.

Niklas sa...

Jag bara skojade. Jag har aldrig ens hört talas om L Word.

Minna sa...

Fast så där säger du ju bara Niklas.

http://www.imdb.com/title/tt0330251/