onsdag 25 februari 2009

Dessa beslut

Beslut kan vara bra. De kan vara dåliga. De kan vara roliga. Kanske inte att fatta men det man nu beslutar sig för att göra. Att besluta sig för att klockan två på natten gå över till en vän med en flaska vin och se en halv säsong av Californication tillhör ett av de bättre. Sämre. Och roligare.

Jag är trött. Så trött. Och av allt det där nyttiga och duktiga jag skulle göra idag så kommer nog inte ens hälften att bli gjort. Men Californication är så bra, på något slags guilty pleasure-vis. Så jag skulle tro att det ändå var värt det. David Duchovny liksom. Sen är väl min kompis inte helt otrevlig att hänga med heller.

3 kommentarer:

magnus thorn sa...

Du gjorde helt rätt! Absolut.

Elina sa...

Californication är en av de roligare serier jag sett faktiskt. Hur en människa kan falla så lågt det bara går men behålla självdistansen och humorn gör den till topp fem :)Nummer ett är och förblir Dexter, han är min idol.

Minna sa...

Magnus: En sån där sak kan väl aldrig någonsin vara fel :)

Elina: Jag har visserligen bara sett en halv säsong än så länge men den är riktigt bra! Dexter är favoriten här med. Och därefter kommer New adventures with old Christine, jag älskar henne! :D