onsdag 18 februari 2009

Halvfärdigt

De tillhör samma serie, de här två. ”Censur”. De är inte klara. Kommer nog så aldrig heller att bli. Jag har hundra grejer jag vill ändra. På båda. Men för nu har jag lessnat på dem, ska istället börja med en tredje snart. Jag vet i mitt huvud hur den ska se ut fast den kommer aldrig att bli klar, den heller. Men tanken är att den på något vis ska binda ihop de två andra. Det är tanken alltså. En halvfärdig triologi är inte tanken, egentligen.

Blå tystnad

Now show me yours

Det är mycket jobb nu, kaos inför rean. Jag har redan valt ut tio böcker jag ska köpa och då är det bara sju av nitton pallar med böcker som har kommit ännu. Men det är okej. Jag har möjligtvis råd, tror jag. Dessutom får jag ju halva reapriset. Det verkar mest bli musikrelaterade böcker. Cash, Dylan, Lundell, Bob Marley, skivomslag. Men jag har även snappat åt mig Poe. Ett par fotoböcker och en om Stockholm. Det kommer att bli dyrt. Det är ingen tvekan om saken. Någon som vill köpa mina halvfärdiga tavlor kanske? Halva priset..

8 kommentarer:

Aylala sa...

Jedrans. Damen KAN ju måla.

Johanna sa...

Åh, förtjusande! Spec nr två: hals- och axelpartiet. Och jag är inte lite avundsjuk på ditt halva reapris, och dina poe/cash/dylan/fynd :(

Minna sa...

Aylala: Alla kan måla. Att slutföra sina målningar är det svåra!

Johanna: Thank you. Ah, jag kan tänka mig att du är det. Jag hade också varit det om jag hade varit du. Och jag är inte färdig än med mina reafynd, inte på långa vägar :P

jessica sa...

Kanske man inte kan måla klart så länge man själv är i utveckling?

magnus thorn sa...

Det är kunnande i de där, inte tal om annat. Slutföra målningar är överskattat har jag hört. Låt dem vila..

Må gott.

Bitchy Boo sa...

Har hört att man som konstnär inte ska "bli färdig" utan låta betraktaren fylla i dom luckorna istället. Tycker båda är superfina och oerhört talande ;)

Minna sa...

Jessica: så kan det kanske vara. Men jag gillar Bitchy boo´s alternativ bättre :D

Magnus: Ditt alternativ var inte fy skam det heller. halvfärdiga målningar är det nya svarta.

Bitchy Boo: Det låter helt klokt och logiskt. :D
Och tack.

Anonym sa...

Vad ska du ha för dem och har du fler alster på lager? Gillade blå tystnad även om den andra också är vacker men då får man säkert höra att man är sexistisk om man har den på väggen.

Uffe