fredag 20 februari 2009

Killen med pallarna

Jag är lite kär i killen som har kommit med våra rea-pallar. Eller kär och kär, jag har bytt typ tio ord med honom. Men han har någonting. Han har ”det där”. Jag blir väldigt blyg kring sådana människor. Blyg på ett hispigt sätt. Hispigt som i att prata för mycket, slänga grejer omkring mig, ramla och andra inte så charmiga egenskaper. Därför har jag försökt hålla mig borta så mycket det går när han har kommit. Och när jag har behövt prata med honom så har jag stammat fram korta meningar. Helst bara ord. Som ”där” eller ”här”. Väldigt charmigt. Och inte en speciellt bra strategi om man vill fånga någons intresse.

Idag var sista dagen han skulle komma med pall. Sista dagen någonsin jag skulle träffa honom. Varje dag har han fått en bulle så jag tänkte igårkväll när jag var ensam och hög på choklad att jag skulle skriva mitt nummer på bullpåsen. Jag tänkte att om han ringer så är ju det kul, på ett illamående nervöst sätt, och om han inte ringer kan jag alltid anta att han aldrig såg numret på påsen. Idag fick jag fram ”Går det bra?” när han drog en pall förbi mig på lagret. ”Ja, det här är den sista” sa han och log (kanske), våra blickar möttes i alla fall tillräckligt länge för att jag skulle bli obekväm och känna mig vindögd. Sedan drog han pallen vidare ut i butiken. När han kom tillbaka sa han ”Det där var sista pallen.” och jag sa ”Ja.” Han sa "Jaa, men hej då då" och jag sa ”Tacksåmyckethej”.

Ja och så var det med den saken. Bullen låg kvar på köksbordet. Och mitt nummer var aldrig ens i närheten av påsen som han aldrig fick. Och tänker på vad vi skulle ha sagt vid en eventuell dejt.

”Jaha” skulle jag ha sagt ”har du kört pallar till andra butiker också?”
”Ja” skulle han kanske ha svarat.
”Mycket pall” skulle jag ha fortsatt.
”Ja” skulle han ha svarat.

Sen skulle vi kanske ha hånglat lite.

12 kommentarer:

Jessica sa...

hahahahahaha, underbart!

:D

Minna sa...

Att jag ens undrar ibland över varför jag är singel. va... :D

Jessica sa...

Ja, hur kan du undra det?! :D

hahaha

Minna sa...

Jag är ganska charmig ibland, det är jag faktiskt...

><

Milla sa...

Jag lämnade en lapp där jag skrev "jag tycker du är fin" och sedan mitt namn och mob nr till en kille som jag spanat in på tåget vid flera olika tillfällen i höstas. (Han gick av en hållplats tidigare än mej så jag passade på att ge den till honom precis innan han hoppade av.)

Fick faktiskt svar tillbaka av honom där han skrev att han också tyckte jag var fin och att jag var modig som vågade göra något sådant. Blev dock ingen dejt av det hela för han visade sig trots allt inte vara så intresserad. Men damn! Vad jag levde på moln den dagen, kände mej som den modigaste tjejen i hela världen. Så Minna, go for it nästa gång du får tillfälle!

Anonym sa...

Minna,kommer han igen så är det dags för ett nummer på en bullpåse.
Jag tror han dyker upp igen,han är nog fan ta mig mannen i ditt liv!
Kram som fan till dig!
Jonken.

Minna sa...

Milla: Oh, va modigt! Och va roligt att han skrev tillbaka. Synd att det inte blev något. Jag har ett span som kliver på tåget på samma station som jag nästan varje morgon, men jag vill liksom inte skita där jag äter. Därför hade pallkillen varit perfekt! Nåväl, nu är det försent. Men om jag någonsin ser honom igen ska jag ta mod till mig! (kanske)

Jonken! Haha, ja tänk om det är så. Jag är åtminstone fanimig värd en mannen i mitt liv :D
Idag är det lördag!
Kram

Jessica sa...

Hur var Laleh?

Minna sa...

Laleh var bra. Mycket bra =)

Anonym sa...

[B]NZBsRus.com[/B]
Dismiss Laggin Downloads With NZB Downloads You Can Hastily Find HD Movies, Games, MP3 Singles, Software & Download Them @ Rapid Rates

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]NZB[/B][/URL]

Anonym sa...

I read this forum since 2 weeks and now i have decided to register to share with you my ideas. [url=http://inglourious-seo.com]:)[/url]

Anonym sa...

Hi Guys,Just registered here and looking to have a great time. I am looking for the best cash gifting program out there in the internet. Can you guide me?

Below are some sites that I found and I am not sure how much they are going to help me.
[url=http://www.squidoo.com/Residual-Cash-Forever-Cash-Gifting-System]cash gifting[/url]
[url=http://www.squidoo.com/Residual-Cash-Forever-Cash-Gifting-System]join cash gifting[/url]
[url=http://www.squidoo.com/Residual-Cash-Forever-Cash-Gifting-System]best cash gifting program[/url]