måndag 16 mars 2009

Kan vara

I lunchrummet på jobbet låg en Se&Hör. Jag öppnade den trots att jag inte alls är särskilt intresserad av kändisskvaller, bara för att liksom ha någonting att göra medan jag skyfflade in maten i munnen. På sidan nio stod det om Linda Skugges skilsmässa. Ni vet hon som en gång var feminist men som sen blev lycklig och istället tjatade om att kärnfamiljen var det viktigaste i vårt samhälle. Hon ska skilja sig, det vet väl alla (det finns till och med dom som njuter lite skadeglatt av nyheten) . Till Se&Hör säger hon att hon inte vill prata om anledningen till skilsmässan men smarta Se&Hör har en teori:

"En orsak till skilsmässan kan vara att Johan [Lindas man] sedan en tid är tillsammans med Sahara Hotnights-sångerskan Maria Andersson 27"

Ja, det är väl en anledning god som någon. Skilsmässan kan förstås bero på något annat också. Som Johans fotsvett. Men troligtvis var det flickvännen (sedan en tid) som var avgörande.

4 kommentarer:

magnus thorn sa...

Det är tur att man kan hålla sig uppdaterad om omvärlden..

Och du, har du återkommit till livet igen?...:)

Käpt'n Flint sa...

Kan man inte vara feminist och tro på kärnfamiljen samtidigt?

För övrigt så ska jag till Södra teatern imorrn. Det var visst nån Börje C Öljugg som skulle göra nått där. Verkar lovande.

Minna sa...

Magnus: Haha ja, för koll måste man ju ha :P

Ja, nu lever jag igen, men det var osäkert där ett tag :D

Käpt´n Flint: Jo, fast Linda Skugge konstaterade ju ungefär där någon gång att hon inte längre var feminist.

Börje C Öljugg? Har jag aldrig hört talas om. Vad gör han? Eller jag kan googla iof.

Minna sa...

Käpt´n flint: Du drev med mig! Tricky tricky. Have fun with Öijer :)