lördag 7 mars 2009

Timmisen strikes again

Timmisen är i Spanien med sin pojkvän. Och hans föräldrar som hon aldrig tidigare har träffat. De ska bila genom Andalusien, tror jag det var. Hur som helst så fick jag följande sms i torsdags:

”Ha! Jag gick igenom säkerhetsspärren på flygplatsen med jobbets lilla kniv. Om jag inte hade fått panik och slängt den efteråt hade jag kunnat kapa hejvilt!”

Tänk vilket intryck hon hade gjort på föräldrarna. Även om det skulle ta slut med killen så skulle de aldrig någonsin glömma henne. Hon skulle alltid ha en speciell plats i deras hjärta. Och även om hon inte skulle ha kapat någonting utan bara åkt fast i kontrollen och gjort att de missade planet så skulle hon för alltid vara den där som förstörde spanienresan.

Något sånt skulle jag aldrig göra om jag fick följa med utomlands. Om jag hade svärföräldrar, det vill säga. Och en pojkvän.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Kära syster; visste jag inte bättre(att du inte är i spanien, med ev. pojkvän och familj), så skulle jag trott att det var dig själv du refererade till ;)

Minna sa...

Annars tycker jag att det hela är lite mer din stil, kära syster ;D

Jessica sa...

hahahahha :D

påminner lite om den där på AB-bloggen som skriver om Dagens Lisa.

magnus thorn sa...

Det finns uppenbarligen olika saker att roa sig med, att krydda tillvaron med...

Minna sa...

Jessica: Har jag aldrig sett. Länka?

Magnus: Hon är så söt, timmisen. Jag kan lätt se hennes panikslagna min framför mig, när hon upptäckte att hon hade kniven i fickan.

Anonym sa...

Finns många:

http://blogg.aftonbladet.se/29433/perma/1136273

Minna sa...

Jess: Okaj, då är jag med. Typ.