måndag 15 september 2008

Blockets idiotmagnet

De människor som har hört av sig till mig via blocket kan inte vara helt normala. Jag letar egentligen inte längre efter en lägenhet men jag har tydligen kvar min annons och den svarar folk fortfarande på ibland. Om man nu kan räkna de svar jag får, som svar på min bostadsannons. Som idag fick jag det här mailet:

”Hej! Jag e en rök drog spritfri kille. jag kan göra allt du önskar. Du kan bo hos mig till den dagen du önskar och ha 100% kontroll över ditt liv. Bilder på mig finns här *adress till matchmakingsajt*. Jag kan vara riktig vacker mot dig. Min mor o syster kan träffa dig personligen för att ge goda referenser.”

Jag behöver väl inte ens kommentera det?

10 kommentarer:

Åsa sa...

Ingen kommentar..

Minna sa...

Verkligen inte! Men du, snart är det dags för Lundell :)

Anonym sa...

Men men. Det var ju privat. du missade att inflyttningen vid Mariatorget är först i November. Fast du kanske cencurerade det?

Milla sa...

Hahahah! Ramlar in på din blogg lite då och då, och det där fick mej verkligen att skratta. Shit vad finns det för weirdon där ute egentligen?

magnus thorn sa...

Är vi en del av den här världen, eller inte?..

Hoppas du har det bra!

Käpt'n Flint sa...

Min mamma kan ge goda referenser om mig också, sådeså.

O för övrigt så lär den här killens svensketläraret ha ett gott öga till honom har jag hört...

Om man bortser från den gigantiska creep-faktorn så är det ju våldsamt roligt alltså.

Anonym sa...

Haha! Men jag hoppas att du svarar ändå. Till exempel på vad du önskar. Frukost på sängen? Lundell i sängen? Nej, inte det sista kanske... Men en lång önskellista tycker jag du ska skicka honom i alla fall, samt en bild på valfri barndomskompis, vilket ju som alla vet är bland det första man vill veta om sin potentielle inneboende.

Minna sa...

Digimon: Jag ville ju inte att alla skulle förstå att det var du ;D

Milla: Va roligt att höra! Haha ja, man kan verkligen undra, särskilt eftersom det här visserligen är det värsta med inte det enda mailet av det här slaget jag har fått på min bostadsannons.

Magnus: Ibland önskar jag att jag inte var det. Ibland tror jag inte att andra är det.

Jag har det bra. Hoppas att du har det bra! :)

Käpt'n Flint: Jo, mammor brukar ju kunna göra det ;)

Alla gillar nog den här killen. Jag tror att det har med hans vilja att låta andra ha 100% kontroll över sitt eget liv, att göra.

Jag kan säga så här: Jag är glad att jag inte lämnade ut mitt telefonnummer i annonsen!

Tonytod: Jag undrar ifall han kan ge mig en bra och körleksfull kille, som inte är han alltså. Han verkar inte vara riktigt min typ. Han verkar rätt galen, in a bad way. Fast en bild på en barndomskompis kan man ju kanske slänga iväg ändå. Då kanske hon också kan få bo där :D

graphy sa...

Hahaha, vilka människor det finns =P När jag satte in en annons med typ "tjej söker mindre bostad" för några år sedan fick jag ju typ bara samtal av män i 50års-åldern som ville hyra ut ett rum i sin lägenhet... :S

Minna sa...

Graphy: Det finns verkligen en del minst sagt underliga människor där ute. Vill du alltså inte bo med femtioåriga män? ;D