fredag 19 september 2008

Fredagsplaner

Jag slutar tidigare idag. Jag tog nämligen på mig att stänga en extrakväll här i veckan eftersom jag har smittat halva mitt jobb med min helvetiska förkylning som jag drogs med för ett par veckor sedan. Fast när jag var lite snuvig, hade ont i halsen och möjligtvis lite feber så har min förkylning totalt slagit ut halva vår personalstyrka. Hur som helst så kan jag i alla fall därför smita en timme tidigare idag.

Tanken var att jag skulle hem innan öldrickningen som skulle ske ikväll men nu är även min öldrickarkompis sjuk (inte mitt fel) och jag står helt utan planer. Det känns lite tråkigt men just nu finns det ingenting som lockar mer än sängen. Den var så varm och mjuk när jag tvingades stiga ur den för en timme sedan. Om jag inte piggnar till under dagen tänker jag återförenas med den efter jobbet. Det är väl inget fel med att gå och lägga sig klockan sju en fredagskväll? Fast risken är ju att jag blir piggare om ett par timmar. Risken är att jag kommer att vara väldans rastlös ikväll. Men den får jag väl ta då.

9 kommentarer:

magnus thorn sa...

Sängen är onekligen lockande, men jag har en film på agendan idag (att somna till..).
Annars kan du väl sätta dig och skriva lite, dricka lite öl, och skriva lite mera..
Eller bara skriva. Eller bara dricka öl, fast det är kanske inte så lockande i ensamheten..

Hur som, ha en trevlig helg!

Becka sa...

Vi borde dricka öl. Kalla öl!

Minna sa...

Magnus: Hoppas att det är någon bra film. :)
"Ett glas rött" har i allafall intagits tillsammans med Kallifatides som snart är utläst. En sämre fredagskväll än det kan man ju ha.

Hoppas att du får en fin helg du med!

Becka: Jag har kalla öl i kylen :O

Becka sa...

Åh. Har du? Är du trött? :D

Minna sa...

Jag har kaffe också :D

Becka sa...

Det är ju som bäddat för ett litet besök! :D

Minna sa...

Ja, visst är det! :D

silver sa...

Hittade du på något skoj att göra sen? Själv satt jag med min dator, kollade på filmer och serier och käkade vindruvor tills jag däckade. Nu kollar jag nätet och käkar vindruvor och är Fortfarande inte frisk. Det är nog malaria.

Minna sa...

Silver: Jodå, jag drack vin med Becka, fast hon drack öl. Idag har jag legat hela dagen och inte gjort något alls. Nu skulle jag egentligen ha varit på födelsedagsfest men jag ska nog sova istället. Men tänk så pigg jag kommer att vara i morgon :)

Din fredagkväll lät helt okej får jag lova att säga, förutom att du är sjuk förstås. Krya på dig!