lördag 6 september 2008

Det finns en värld där utanför

En vecka utan internet är till ända. Egentligen har jag haft internet hela veckan, dock har jag saknat en dator. En vecka utan dator är till ända, en vecka som har fått mig att inse hur mycket jag faktiskt använder den. Det handlar ju inte bara om rena nöjen och tidsfördriv. Allt annat är så mycket krångligare utan dator; att boka tågbiljett, att kolla resvägar, att betala räkningar och sådana saker. Man blir ju helt handikappad utan internet. Fast mest har det varit tråkigt när jag har kommit hem från jobbet för sent för att åka iväg och göra någonting men för tidigt för att sova. Särskilt tråkigt är det när man heller inte har någon tv, förutom en pytteliten sak som sitter fast i väggen uppe vid taket i köket. Men jag har överlevt, som den kämpen jag är.

Det var ju bra ändå att jag kunde göra alla de där viktiga sakerna på mitt jobb, som att betala saker och boka grejer. Men nu ska det ändå bli skönt att kunna göra sånt när man vill. Nu kan jag återgå till mitt normala internetberoende jag. Om jag skulle vilja alltså.

11 kommentarer:

Åsa sa...

Har du det fint, mår du bra?

Anonym sa...

Jag trodde du blivit för snobbig,nu när du flyttat till stora staden!
Jag hoppas du fortsätter göra avtryck,för det är ju ändå rätt kul att läsa dig ibland.

Du får en kram idag,för livet och levandet!

Jonken.

Becka sa...

Det är skönt att du är tillbaka! Jag har varit lite orolig, fram tills jag sms:ade då. :D

Minna sa...

Åsa: Jag har det fint. Fast för tillället är jag i Gävle. Och bra, det mår jag väl. Förutom den här förkylningen som vägrar försvinna.

Snart är det Lundell och vin som gäller! :D

Jonken: För snobbig.. Icke! Jag måste allt skriva av mig ibland, vart jag än bor.

Kram och ha en fin söndag!

Becka: Hähä. Ingenting att oroa sig för här inte. Förresten vart har du tagit vägen? Jag har inte fått några uppdateringar från dig på googlereader på hur länge som helst!

Becka sa...

Det är bra! Men man kan inte alltid vara säker. Ibland blir jag nervös när jag säger till folk att "det dör du inte av". Tänk om dom skulle dö. Wopsi. :D

Jag har bytt blogg. Men jag kan skicka länken via mail.

Nina sa...

Haha, känner igen det där:

Jättelängesen nu (typ 2-3 år) men jag minns att mitt Internet var avstängt 2 v. Första dagarna var fruktansvärda men sen, på nåt märkligt sätt, vande man sig alltmer och hittade andra saker att lägga tiden på. Jag började spela flipper på datorn (har aldrig varit intresserad av det tidigare och blev det heller inte när Internet väl kom tillbaka, men det var roligt så länge det varade).

Ha det bra!

Minna sa...

Becka: Hähä. Ja, man ska akta sig med vad man säger :O

Tack för mailet!

Nina: Haha, ja jag hade en liknande situation förut. Aldrig har spindelharpan varit så rolig :D
Man vänjer sig rätt fort att vara utan dator, vilket känns rätt betryggande ändå att veta.

Ha det gott!

Anonym sa...

Datorn fungerar ser jag och resan gick bra????/karamen mamman

Minna sa...

Mamma: Ja, den överlevde! :D Resan gick bra men jag börjar bli trött på att släpa saker men det här var väl förhoppningsvis sista gången på ett tag. Kram!

Carro sa...

Jaha därför du inte bloggat nå, jag har faktiskt funderat!
Kramen

Minna sa...

Carro: Japp. Fast sen har jag inte haft så mycket att skriva heller. :P
Kram