måndag 27 oktober 2008

And so it ends

Elaka rykten säger att det är en av mina obsessions som är den kände skådespelaren som åkte dit för narkotikainnehav vid Stureplan i fredags. Det trodde jag aldrig om honom och jag är minst sagt chockad! Stureplan liksom? Han är död för mig nu…

6 kommentarer:

DD sa...

Och hans jacka har jag hängt in! Och hans hand har jag stämplat!

DD sa...

(I told you so)

Nina sa...

Tråkigt att det visat sig att nån du uppskattat kanske sysslar med sånt du inte uppskattar.

Jag gör ingen värdering av denhär personen efter vad som står i tidningarna, inte minst för att det brukar stå så mkt skit där o för att jag inte har en aning om hur just hans verklighet ser och har sett ut, men hur somhelst: Kanske kommer gripandet kunna bli en inkörsport till nåt positivt i hans liv (om man nu ska hitta "bra" grejer med att åka fast för narkotikainnehav). Kanske var det vad han behövde för att i framtiden kunna börja på nåt nytt.?

Ha det gott, Minna.

Minna sa...

DD: Vi vet Daniel, vi vet... ;D

Nina: Man ska inte tro på allt man hör och läser, det kan ju visa sig inte alls vara sant. Men om det är sant så kan det aboslut ligga saker bakom som man inte har en aning om. Man vet ju ingenting om människans liv och vad han gör i det förändrar ju egentligen inte alls vad jag tycker om hans prestationer.

Men det blir ändå lite skevt, på något sätt. Om det nu är sant det vill säga.

Käpt'n Flint sa...

Ha ha! Det tragikomiska i det hela är att du avslutar med "Stureplan liksom? Han är död för mig nu…". Det är alltså inte själva knarkinnehavet som är det värsta, det är Stureplan. Ha, ha, du har så rätt så. Tacka vet jag Medusa!

Minna sa...

Käpt'n Flintus: Jag är egentligen lika besviken över droginnehavet men där kan det, som sagt, finnas bakomliggande orsaker man inte har en aning om. Men Stureplan.. För det finns det liksom inte ursäkter.

Medusa rockar! Dit måste jag igen!