onsdag 22 oktober 2008

Pubertalt

Igår råkade jag skriva ett mail till huvudkontoret som innehöll ordet piratpung. Där är ett ord man inte använder särskilt ofta! Jag hade fått varor som måste läggas in i vårt system av högre makter, alltså huvudkontoret. Varorna var piratgrejer. Inte falska saker utan saker som har med pirater att göra. Typ krokar, dolkar (av trä), skattkistor och pungen förstås. En svart liten sak med en döskalle på, innehållande silverfärgade pengar (också dom i trä). Jag skrev alltså piratkrok, piratdolk, piratkista och piratpung. Det kändes helt logiskt (just då).

Efter att jag hade skickat iväg mailet fnissade jag lite och tänkte att jag nog skulle ha skrivit penningpung, kanske piratpenningpung. Jag fnissade lite till, alltför medveten om min barnsliga humor. Jag kände mig så pubertal att jag var tvungen att börja läsa Lars Noréns pretentiösa skvallerbok om Sveriges teatervärld på vägen hem. Den är en miljon bibeltunna sidor lång och handlar om människor jag inte har en aning om vilka de är.

Piratpung. Haha. Undra om jag har gjort ett bra intryck på människorna på huvudkontoret. Och undra ifall den där Micke, som Norén skriver om hela tiden, är Mikael Persbrandt.

8 kommentarer:

Carro sa...

hahahahaha jag garvar ihjäl piratpung jag dööööör hahahahaha

Minna sa...

Tankevurpa :D

Silver sa...

Haha! Punk! :)

fredrik sa...

Pirate's balls! ARRR!

Minna sa...

Ni är så omogna! :D

Anonym sa...

Jag hatar Mikael Persbrandt. Och han vet dessutom om det. Slå det, du! ;) /K

Minna sa...

K: I know! Och apropå ingenting så gick jag förbi en av dina idoler inom bloggvärlden häromdagen. Den lille :D

Anonym sa...

Stort!

/K