torsdag 9 april 2009

Dan före dan

Idag kom så Lundells bok ”6 pjäser” till vår butik. Den innehåller just sex pjäser så namnet är ganska fantasilöst men ändå träffande. Jag bläddrade lite i den innan jag satte ut den i hyllan men jag gillar inte att läsa pjäser så jag kommer inte att införskaffa den. Däremot har jag hört ryktas om att en av pjäserna ska sättas upp någonstans och den skulle det ju vara trevligt att se. Jag ska forska vidare i det. Om ingen redan nu kan säga var när hur?

Jag kom nyss hem. Jag satt fast mellan Centralen och Gamla stan i en halvtimme. Såg två av mina tåg åka förbi utanför rutan. Så typiskt att man tänker att det väl kan vara skönt att byta i Gamla stan istället för Centralen, en sån här dag.

Så har det hänt en annan sak. Men jag törs inte skriva den eftersom jag fortfarande är lite orolig över det här med Google. Så orolig har jag varit att jag till och med har rensat bort ett par inlägg. Men nu ska jag packa, duscha, äta, kolla karta över Nynäshamn och slutligen förhoppningsvis somna innan jag ska kliva upp igen.

Edit 20.59: Så slog det mig när jag stod i duschen att en jätteanonym "påsidanav"-blogg kanske skulle vara svaret på Google-frågan!

3 kommentarer:

Yoline sa...

Men du länkar väl?? Alla vi andra ska väl inte straffas bara för att en inte får läsa ;)

Minna sa...

Jag yoline, jag länkar den klart och tydligt så att alla som hittar till den här bloggen enkelt kan hitta till den anonyma ;D

Yoline sa...

Perfekt!