lördag 4 april 2009

Vår i Vidja

Eller; årets skönaste dag. Eller; första utomhusgrillningen (jo, det gills fastän att vi var för hungriga för att grilla med en grill utan el). Eller; kött och pompa(!?).So many möjliga rubriker and so little to say. En härlig vårdag i Vidja har det varit. Jag har knäppt jättemånga bilder med min nya kamera, funderat på balen (att gå eller att inte gå), bränt min näsa, skrattat så att jag har fått ont i magen och jag har gått säkert sjutusen mil.

Jag har varit uppe och igång sedan klockan nio i morse och nu är jag tanttrött. Men ändå glad, liksom uppe i varv. Vissa dagar känns livet bara så himla lätt att leva. Särskilt vårdagar.

8 kommentarer:

Jessica sa...

Sophisticated mama! Eller hur det stavas. Pompa, kanske.

(jag tänkte på Aylalas vackra middagsbilder som hon brukar ha, och de här är liksom..inte sådana)

:F

Minna sa...

Vamenaru? VaVA? Saknas det sallad? Jag ville ju ha gurka. =/

Yoline sa...

Tycker det ser kanon ut, som saxat ur buffétidningen :)

Aylala sa...

J menar att om det hade varit min bild skulle du tryckt upp kameran i synen på det stackars köttet, lagt potatisen i en vävd hög och legat ner på stolen för att få en ölig bakgrund. Det är sånt man kan hålla på med när man äter ensam. Det där ser mysigt ut. :-)

Jessica sa...

Precis vad jag menade, Aylala!

Minna sa...

Yoline: Ellerhur!? ;D

Aylala: Den blir faktiskt lite finare om man klickar på den och kollar det stora formatet. skittråkigt skitlitet blir det här. *host*

Jessica: Du är en mening!

Aylala sa...

Meh, det var inte JAG som klagade.

Minna sa...

Närbilden på dagens mat blev inte så bra Aylala, sawi.