torsdag 9 april 2009

Sömnlös i Stockholm

Jag googlade mitt förnamn för några dagar sedan och då kom den här bloggen upp som sökträff nummer fem. Det oroar mig lite. Alla vet ju att alla googlar nyträffade människors namn. För visst gör alla det? Jag gör det i alla fall och jag anser mig vara ganska normal. Sedan oroar det mig lite att jag ska till gotland på fredag men fortfarande inte har någon riktig koll på hur jag tar mig till Nynäshamn. Pendeln hit och pendeln dit. Jag hatar öar och deras svåråtkomlighet. Och jag hatar Google (fast inte när Google är till min fördel förstås).

Så jag ligger här och oroar mig så mycket att jag inte kan sova och tillslut oroar jag mig över det med. Och när jag väl börjar bli trött har jag hunnit bli kissnödig av all oro och efter att jag har varit på toa är jag pigg igen. Och orolig. Jag gick och la mig klockan tio, sedan dess har jag varit på toa tre gånger. En gång för Google, en gång för gotland och en gång för att jag inte kan sova. Nu är jag piggare än någonsin och snart måste jag vakna.

Detta är fjärde natten i rad jag ligger sömnlös. Det känns ju som att jag borde bli jättetrött snart och ta igen all den sömn jag har förlorat den här veckan. Jag somnar säkert på pendeln till Nynäshamn, missar att kliva av och vaknar upp hemma igen. Sedan kan man googla mitt namn och läsa om det.

10 kommentarer:

Åsa sa...

ALLA googla sitt och tänktas.. tänkta.. tilltänkta(s)(?), skitsamma, partners namn. Det är fullt normalt. Oh ja, mycket.

Annars kan du faktiskt borsta tänderna en gång till och stänga av datorn så somnar du säkert. Hade du varit jag så hade jag klätt på mig kläder och gått ut och rökt i kylan, borstat tänderna och somnat med näsan i en bok. Och det ska jag göra nu.

Minna sa...

Nu tycker jag att du verkar vara ironisk Åsa. I dont like that. Klart folk googlar, man vill väl veta vad det är för nåt man träffar? (och vem man är.. ehm.)

Om du däremot hade varit jag så hade du blivit hungrig ungefär nu. Men du skulle veta att du skulle bli piggare av att äta men samtidigt vara medveten om att det är skitsvårt att somna hungrig. Så skulle du oroa dig över det en stund.

Åsa sa...

Ja, jag säger ju det. Ironi ain't my thing. Du känner väl mig när det gäller det där. Resäääsch är bra. Speciellt om man tänk leva ihopa men mannen, eller sig själv. Man vill lixom veta vem han/man är. (och lite till)

Nu blev jag hungrig :/

Minna sa...

Det var nog det där "Oh ja, mycket" som gjorde ironin. Men man vill ju veta som sagt. Faktiskt. Främst vem man själv är, egentligen.

Sawi. :/

Jessica sa...

Birthday.se är fan värst! Eller bäst.

Yoline sa...

Oroa dig inte för google, om han hittar hit fattar han ju vilket kap du är :)

bella sa...

HAHA du är (o)rolig du;)

Ja jag googlar iaf nya människor jag träffar.

Ha det bäst på Gotland. Du ska åka till Nynäshamn med pendeln o iom att det är SLUTstationen så kan du nog inte åka fel.

Minna sa...

Jessica: Kan man inte bara se folks födelsedagar där?

Yoline: Haha! Ja, just det. Heeelt normal och allt sånt, inte ett dugg spattig eller så :D

Bella: Bra, man ska googla. Googla är grejen (fast inte när andra googlar mig, thank you very much!)

Mitt största problem är egentligen hur jag ska hitta från t-banan till pendeln i Farsta strand och hur jag ska hitta från pendeln till båten i Nynäshamn. Jessica försökte förklara men det hjälpte föga. Men jag ska ha det bäst på Gotland, om jag nu kommer dit! :)

Jessica sa...

Nej, adress och hela kittet. Och sånt.

Minna sa...

Jessica: Okej. Som eniro, fast med födelsedagar.. Typ.