torsdag 21 maj 2009

Festivaldags!

Jag har blivit bjuden till invigningen av årets kulturhändelse - Ingmar Bergman International Theatre Festival. Det verkar vara en festlig tillställning med väldigt intressanta föreställningar!

”Mingla med festivalvärdar, utländska stjärnor, skådespelare och regissörer!” Står det i inbjudan. Och ”20.00–21.55, Premiär av Kreten en gefluister, Viskningar och Rop av Ingmar Bergman i regi av Ivo Van Hove, Toneelgroep Amsterdam. 23.00–03.00 Invigningsfest på Berns. Vi serverar vin och i DJ-båset gästspelar Rebecka Hemse, Jonas Malmsjö och Torkel Peterson.” Berättar programmet. Och jag känner att ja, det kan jag väl gå med på. Men vi vet ju alla vad jag egentligen tänker. Var är Ola? Och vad har man egentligen på sig?

Jag har fått biljetter för två personer, så jag tänkte ta med mig priset från min tävling. En tävling som förövrigt vanns av Aylala. Jag vet inte vad hon hade tänkt sig att de skulle göra på sin dejt men jag får känslan av att DD ska diska, isn´t romantic. Om Fredrik hade ansträngt sig lite bättre hade det blivit Grönan. Men sånt är livet. Have fun!

Och tack till er andra som deltog!

2 kommentarer:

Fredrik sa...

Om Fredrik ansträngt sig lite mer hade saker och ting blivit bättre.

The story of my life :D

Minna sa...

Haha! :D