söndag 10 maj 2009

Var god dröj

Mitt internet är borta. Sedan igår förmiddag har det varit spårlöst försvunnet. Så jag har varit ute. Igår åt jag, fikade och var på nattbio med en kompis. Han ville se ”Dumpa honom” men jag fick välja film. Vi såg en skräckis som inte var speciellt läskig (The Haunting in Connecticut). Och människorna som var där i biosalongen tillsammans med oss, verkade en aning rastlösa. Det pratades och skrattades en hel del och stämningen kändes liksom familjär på något sätt. Fast någon fick nog ungefär mitt i filmen och sa högt och tydligt så att alla i den lilla salongen skulle höra ”Det här var sista gången jag gick på bio!” vilket bemöttes av ett fnissade sorl.

Idag har jag städat, lagt pussel och gråtit lite frustrerat över att inte ha något internet. Jag borde egentligen säga upp mitt bredband. Det känns inte bra att vara så beroende av det att man faktiskt tvingar hit en kompis med sin bärbara dator med trådlöst internet för att jag ska kunna surfa medan han gör allt i sin makt för att fixa mitt bredband. Men det verkar vara förgäves det där. Jag fösöker att inte lägga mig i när han pratar med supporten. Jag försöker ha tålamod. MEN VAFAN FUNKAR DET INTE FÖR?

Pussel är ju roligt i ungefär en halvtimme.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Har du testat Lonpos 3Dpussel?

Sägs vara fantastiskt roligt...

Minna sa...

Haha! Kassakampanj nummer ett.
Men nej, jag lägger Wasgij :D

Magnus Thorn sa...

Skriv en bok istället. Med penna och papper, det funkar än..:)

Minna sa...

Magnus: Fast datorn fungerar. Och nu fungerar visserligen internet också. Men nästa gång mitt internet lägger ner en helg ska jag absolut fundera på saken :)

Hur går det med din diktsamling egentligen? Jag står ju och stampar av otålighet här.