lördag 13 juni 2009

It´s raining on prom nightRegnet smattrar mot rutan och av den anledningen kom jag att tänka på den här gamla dängan. Skivan var förövrigt den första CD-skivan jag köpte. Och eftersom jag inte hade en egen stereo när det begav sig, spelade jag den på högsta volym i vårt vardagsrum när jag kom hem från skolan. Jag skrålade med i texten och virvlade runt, innan mina föräldrar kom hem från jobbet. Jag undrar om jag gick i sexan då eller om jag hade börjat i sjuan.

Nej okej, jag var väl kanske inte den coolaste tjejen i klassen, om man säger så. Det här var på den tiden då alla andra lyssnade på Guns n´Roses och Nirvana. Mitt nästa skivköp var UB40. Jag vet inte om det var så mycket bättre i coolness. Fast egentligen spelade det där med skivorna ingen roll. När man hade kompisar hemma lyssnade man ändå alltid på blandband i bandspelaren på rummet, band inspelade från "Tracks". Och det var alltid lika irriterande när man inte hade lyckats trycka på stopp i tid och Kaj Kindvalls röst förstörde hela låten. Jag har aldrig förlåtit Kaj för det, tror jag.

Fast, såhär i efterhand kan jag ändå tycka att jag var ganska cool som köpte skivor som jag faktiskt gillade istället för att köpa det alla andra lyssnade på.

6 kommentarer:

Fredrik sa...

Jag lyssnade visserligen på Guns 'n' Roses, men jag var den enda glasögonprydda nörd jag kände som dessutom älskade The Latin Kings och avgudade Mariah Carey.

Så jag var rätt cool jag med. Även om det inte syns så bra på skolfotona :D

Minna sa...

Skolfotona bedrar, det är vad jag alltid har sagt! :D

Carro sa...

Hahaha jag minns när vi var i ditt rum och vi ringde och ringde till 98,3 =P Minns du? Fyfan vilket skrattanfall vi fick när det var min tur att ringa och så hamnade jag i livesändning... hahahahaha och hälsa till höger och vänster skulle vi gö =)

Minna sa...

Hahah, jag minns det nu när du säger det. Det var tider det :D

Anonym sa...

Trafikmeddelanden måste väl varit ganska jobbigt också? Jag förstår, det är väldigt bra för den som är ute och kör bil på ödsliga skogsvägar under vintern, men lite irriterande för den som sitter hemma och lyssnar på radio då det kommer en bra låt...

Minna sa...

Ja! Särskilt om man spelar in. Vem bryr sig om älgar på riksväg70 då?