torsdag 11 juni 2009

Sånt som jag undrar

Jag undrar en sak, helt utan anledning förstås. Det är inte så att jag har gjort någonting onormalt och freaky. Det är egentligen inte ens mig frågan handlar om. Frågan uppstod mer idag när jag gjorde normala saker, så som jag alltid gör. Som att vänta på tunnelbanan. Sedan var det ju knappast mitt fel att jag missade två tåg. Eller att jag råkade kliva på i fel ände.

I alla fall så fick jag syn på någon. Ingen speciell. Ingen som jag alls visste skulle åka med just det tåget. Men som såg ut att skriva sms till någon annan, jag vet inte till vem. Men då uppstod i alla fall frågan i mitt huvud; kommunicerar killar med varandra via sms? Gärna långa, som tar lite tid att skriva. Gör ni det? Sms:ar med varandra? Eller är det förbehållet tjejer och tjej till kille och tvärtom? Det är sånt som jag undrar ibland. Och nu vill jag väldigt gärna veta hur det ligger till.

7 kommentarer:

Petra sa...

Klart att killar också sms:ar varandra :) Men du är säker på att han skrev sms, han kanske spelade? Om det tog så lång tid menar jag :p

Johan sa...

Nej. Max 2 åt vardera hållet i så fall.

Ska vi ses?
Nej.
Okej.

Eller

Ska vi dricka öl?
Ja. Var?
Här, nu!
Ok, kommer.

Mer seriously, så förekommer väl inget "sms-umgänge" precis. I vart fall inte i min mobil. Inga "?" som absolut inte måste vara där.

Guaren sa...

Exempel från häromdan med en vän:

han (sms): tja, läget?
jag (sms): bra, själv, görs?

Han ringde upp... det är väl så ni gör med?

=D

Chris Delory sa...

Jag brukar komma på mig själv när jag är halvvägs in i ett alldeles för långt svar i ett sms och ringer upp istället. På så sätt får man med allt man vill ha sagt och inga missförstånd uppstår.

Minna sa...

Jahaja. Äh, han fifflade nog med Ipoden. Ja, det gjorde han. Så säger vi.

Carro sa...

Bra fråga Mini!

Minna sa...

Jag fick ju rätt bra svar också Carro :)