tisdag 9 juni 2009

Sansa mig!

Skatteåterbäringen kom helt lägligt i år, nämligen idag. Den hade visserligen kommit lägligt när som helst. Men nu har jag alltså tiotusen kronor på mitt konto. Tiotusen helt utan måsten. Förutom tvåhundranittionio kronor som jag måste betala till Stockholms bostadsförmedling. Vilket känns rätt meningslöst ibland eftersom jag som bäst ligger på köplats nummer fyrtio till en lägenhet i Akalla. Men till nästa år kanske jag har avancerat till köplats nummer femtio till en lägenhet i Gubbängen!

Men i alla fall, nu har jag tiotusen som jag alltså kan göra vad jag vill för. Det första jag ska göra är att köpa dedär snygga Björn Borg-skorna jag har sneglat på ett tag. Dessutom skulle jag behöva ett par nya halvhöga ljusa Converse (eftersom mina nuvarande har gått sönder, faktiskt). Sedan undrar jag om man kan köpa systemetkillen, om han liksom ingår i deras sortiment. Det hade varit fint. Så behöver jag en ny orkidé för nu ser blomman ut att vissna när som helst. Ja, det var väl allt. Pfft.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Skulle Du inte åka på semester? kramen mamman

Minna sa...

Ja, det också :D
Kram!

Mimus sa...

Ja.. Skor, killen på systemet å en blomma e väl ungefär samma sak kan man tycka i prioritering.. Skorna går nog lite före förresten :D

Minna sa...

Alltså, blomman är inte så viktig egentligen :D