fredag 16 januari 2009

Back in business!

Sent i somras när jag var på Formex så fick jag en voodoll, Roxie Heartstealer, som skulle ge mig förmågan att fånga den jag vill ha. Som tur i kärlek, fast på garanti. Det gick så där. Jag tappade henne redan kvällen efter, på krogen. Och inte hann jag hitta någon kärlek på den korta tiden inte. Det kändes lite som det yttersta hånet mot mitt hopp om att kanske träffa någon att bli sådär hopplöst förälskad i. Eller som Daniel så fint uttryckte det när det begav sig: ”Det är helt enkelt meningen att du ska leva ensam resten av livet, deal with it!” Den där Daniel är det synd om.

Idag när jag var på formex igen, tyckte killarna på voodolls så synd om mig när jag berättade min snyfthistoria att jag fick en alldeles ny Roxie Heartstealer. Och fabrikstillverkade voodoodockor måste väl funka. Nu kommer kärleken att knacka på min dörr. När som helst nu. När som helst.

16 kommentarer:

Jessica sa...

Nu blir jag lite orolig, mitt ex har en sån där hängandes i sin backspegel i bilen.

Minna sa...

Man skulle ha haft en backspegel. Och en bil.

Jesschia sa...

Du har ju voodollen, alltid en början. förresten så står det två kraschade bilar på vägen till Farsta, ska vi sno en av dom?

Minna sa...

Ja, så ska jag klippa av mig håret också har jag bestämt! Det borde funka.

Jaså? Fast jag vill nog mest bara ha en backspegel att hänga henne i tror jag. Annars kraschar jag bara, jag med.

Anonym sa...

Lycka till!

Fredags......

Minna sa...

Tack! Jonken?

Käpt'n Flint sa...

Jag gillar din bilåskådning. Det är backspegeln som är grejen. Fan vad skönt att slippa ha ett avgassystem som man måste hålla på o byta stup i kvarten, eller ett batteri som man måste koppla till en annan bil o startkabla (What did the bartender say to the jumper cables when they walked into the bar?
Ok u 2, don't start anything) eller varför inte en jävla bensintank som måste fyllas med ens sinande plånboksinnehåll.

Nä backspegeln är grejen.

Minna sa...

Käpt´n: Oj, du är verkligen inne på backspeglar. Du vet att man kan tolka det metaforiskt som att du hellre blickar bakåt än framåt. Eller lever i det förgågna istället för i nuet. Men du kanske bara gillar backspeglar? :D

Käpt'n Flint sa...

Ja tanken var nog att jag skulle kommentera den aspekten också men så blev jag trött av att skriva så mycket på en gång så jag lät det bero.

Min tolkning av backspegeln är however att den är väldigt praktisk både för fåfängan och paranoian. Man kan kolla sin friss i den (vilket i mitt fall är rätt korkat men ändå sker) samt vrida spegeln för att se vad det är för nån som förföljer en.

I övrigt vill jag nog påstå att jag lever i nuet eller vad sägs om min carpe diem-lördag när jag sitter vid datorn o läser bloggar varvat med att youtubea "who's line is it anyway"? Är inte det rockenroll så vet jag inte.

Minna sa...

Käpt'n: Ah, det förstås.

Backspeglar är bra skit helt enkelt! Om man dessutom har en bil så kan man se vad man har kört över.

I övrigt så vill jag påstå att jag inte alls vet vad du youtubar förnåt.

Käpt'n Flint sa...

Det jag youtubear är en improvisationsshow som Drew Carey (om namnet är bekant) håller i. Du kan ju ta dig ett smakprov här http://www.youtube.com/watch?v=wUZuV0xce3A

Det finns en hel del jävligt roliga klipp helt enkelt.

Minna sa...

Haha, det där var ju stört! Jäkligt roligt dock. Särskilt när dom själva höll på att skratta ihjäl sig :D

Käpt'n Flint sa...

Preics. Du kanske förstår varför man kan fortsätta att surfa på det där en stund. Särskilt Wayne Brady kan vara helt otrolig när han improviserar ihop sångtexter i alla de former och färger.

Yeheeees, nu går jag vidare o youtubear Peter Apelgren.

Minna sa...

Men att Youtuba är ju bara roligt så länge. Ledsnar du inte? Jag kan youtuba max en halvtimme sen har jag tröttnat. Fast jag youtubar mest bara gulliga djur :$

Hur svinigt kallt är det ute egentligen? Jag måste ha godis känner jag.

Käpt'n Flint sa...

Man får ju jotjuba i omgångar juh.

Jovars, kallt är det nog ute. Just nu har jag dock fokus på en kall öl och den är kall... och god.

Minna sa...

Jahaja. Ja, men okej. Jag ska tänka på det nästa gång. Men då måste man ju ha något att göra mellan omgångarna också.

Meh, fusk. Kom hit med öl. Och godis! NUPÅENGÅNG!