måndag 12 januari 2009

Man har inte roligare än man gör sig

Det knäpper i högtalarna. ”Knäppideknäppideknäppide”, låter det en stund. Sedan tystnar det för att ta fart igen ett ögonblick senare. Det är mobilen som gör att det knäpper. ”Knäppideknäppide”, sådär som det kan låta i elektronik när någon ringer eller när ett sms är på väg. Det har hållit på en stund nu. Ingen ringer. Inget sms kommer.

Det är telefonen som har fått spunk. Tappar täckning. Återfår den. Men tappar den igen. Så där håller den på. Och högtalarna knäpper. ”Knäppideknäppideknäppide”. De första gångerna det började knäppa trodde jag såklart att det var någon som tänkte på mig men nu har jag gett upp hoppet om det. Jag har insett att det inte är något sms på väg.

Jag skulle förstås kunna flytta telefonen. Lägga den längre bort från de där högtalarna. Men det är lite trevligt när det knäpper, ändå. Rätt som det är kanske det dyker upp ett sms, helt oannonserat. Och sådant är ju kul. Kanske inte hysteriskt roligt och HaHa. Men lite kul. På ett överraskande sätt. Mer trevligt. Kanske.

11 kommentarer:

magnus thorn sa...

Sms är kul! Och jag kan känna igen det där knastret i högtalarna..

Minna sa...

Det är det sannerligen!

Jessica sa...

Alltså, hur många sms kan man egentligen skicka? Jag rensar o rensar o rensar ständigt bort 60-90 sms. Typ varannan dag.

:O

Hä blir dyrt dä!

Minna sa...

Jag har massa sms i min mobil. Det finns vissa jag inte kan radera av sentimentala skäl och eftersom jag inte kan radera hela mappen därför så orkar jag aldrig radera sms. Nu är jag uppe i 800 och då var det ändå inte så länge sen jag gjorde en genomrensning.

Fast för mig blir det inte dyrt. jag har fastpris 8)

Jessica sa...

800 sparade :O

Fast pris kanske vore nåt..jag har, vad har jag..ehm. äh, jag bara betalar och ser glad ut :)

Minna sa...

Det är galet, men jag skulle kunna radera alla utom kanske tio.

Man behöver inte se glad ut när man betalar :)

Jessica sa...

Jo, det behöver man! Falskspel is da shit!

näädåå :D

Minna sa...

Hähä

För mig så får du se ut precis hur du vill när du betalar :D

Nina sa...

Haha: Tjja, även om det kanske inte är hysteriskt kul för den det knäpper hos så var det iaf roligt att du delar med dej av dessa mobila händelser (jag började faktiskt skratta).

Jessica sa...

likhet, likvärdighet, likställdhet, jämgodhet; i paritet med; likvärdig med, i nivå med

Minna sa...

Nina: Haha man underhåller med det man har, så att säga :D

Jessica: Ehm, just det..