torsdag 15 januari 2009

Jag är redo nu

I höstas, jag tror att det var i november, fick jag ett mail från Elverket. Elverket, Dramaten alltså. De skrev att de hade läst min blogg och gärna ville bjuda mig och en vän på en teaterföreställning. Allsång med bland andra Torkel Petersson, närmare bestämt. Jag blev förstås glad. Tänkte ”Blondinbella, släng dig i väggen!” och sånt.

Här skulle kulturberikas!

Men november var en svår månad. Jag var trött och jobbet tog all min energi. Det tog all min tid också så den där pjäsen blev aldrig sedd av mig. Synd, för den var säkert bra. Jag gillar ju Torkel. Och kortfilmen som hade gjorts för att promota pjäsen var sannerligen udda nog för att pjäsen skulle kunna vara sevärd.

Det var ju fint av människorna på Dramaten att skicka ut sådana där mail med gratisbiljetter, verkligen. Men var finns dom nu? Nu när jag är mindre trött, har mer tid, är kulturtörstig och totalt jäkla jättepank, va?

VA?

3 kommentarer:

Jessica sa...

Ja, du Minna. Jag vet inte om du läste i min blogg för länge sen kanske oktober, att jag skulle spreja ner Dramatan med texten som jag numera aldrig kommer ihåg, jo ASS CLOWNS.

Det kanske är dags att göra det nu?

Jessica sa...

Dramatan, lät väldigt nasalt och högfärdigt, så passande :D

Minna sa...

Var det på Dramaten du skulle göra det? Eller ursäkta mig, jag menade förstås Dramatan :D