fredag 22 augusti 2008

Alias McGyver

Jag är ensam hemma. Min för närvarande kombo är på jobbet och kommer inte hem förrän klockan sex. Själv ska jag iväg vid fem för att titta på en lägenhet och då måste man vara fräsch känns det som. Så jag tänkte göra det som vilken normal människa som helst skulle göra om den vill vara fräsch, nämligen duscha.

Jag hade laddat med handduk och rena trosor, stängde dörren till badrummet och stod helt plötsligt med dörrhandtaget i handen, utan att det längre satt fast i dörren. Jag letade febrilt efter ett fönster i det lilla badrummet men något sådant fanns icke att skåda. Jag försökte trycka tillbaka handtaget men såg förtvivlat att den där lilla manicken inuti dörren var på väg att ramla ut på andra sidan. Visst hade jag kunnat sitta inne i badrummet tills min kombo kom hem från jobbet, cellskräcken skulle jag nog kunna klara av men lägenheten då? Kan man ringa tillbaka till innehavaren av den klockan sex och säga att man hade låst in sig i badrummet och inte kunde komma ut? Skulle man vilja hyra ut sin lägenhet till en sådan människa?

Jag försökte försiktigt trixa med en pincett där handtaget hade suttit med det tedde sig helt lönlöst och den där lilla grejen i mitten gled snarare bortåt än framåt. Jag letade igenom varenda hylla i min kombos badrumsskåp och hittade tillslut ett ståldiadem. Ståldiadem kan vara användbara till andra saker än att bara ha i håret. Med ett för mig onaturligt lugn och ett väldigt tålamod fick jag tillslut upp dörren och kunde ramla ut i friheten igen. Men jag ska inte sticka under stolen med att paniken bubblade på rätt bra under den lugna ytan. Och jag behöver väl inte säga att jag slutligen duschade med öppen dörr?

10 kommentarer:

Åsa sa...

Men Minna då!!
:S

Emma sa...

Åh, fy vad hemskt. Jag hade dött!

magnus thorn sa...

Ashtanga yoga är vad du behöver!

Carro sa...

Gud va hemskt! Jag hade blivit hysterisk hahaha tur att du fixade det =)

Anonym sa...

haha, roligaste inlägget på länge.

/k

Minna sa...

Åsa: Det var väl inte mitt fel :P

Emma: Haha ja, det var allt nära ;D

Magnus: Ja, men det har jag utövat ser du, det kanske var därför jag kunde behålla mitt lugn :D

Carro: Jamen jag fixar allt ;)

Kermit: Du bara skrattar åt min olycka ;(

Silver sa...

Haha! Lite roligt måste du erkänna att det var? :)

Jag duschar alltid med öppen dörr och låter musiken strömma in. Däremot har jag fönsterinsyn till toastolen så ibland får jag leva utan musik. Hårda bud :)

Hoppas du trivs i huvudstaden förresten! Har inte sprungit på dig än men men... När du minst anar det!

Minna sa...

Silver: I efterhand är det lite roligt men just där inne i badrummet; not so much.

Än så länge trivs jag! Men i morgon börjar det ju lite mer på riktigt med jobb och grejer. Och nästa söndag flyttar jag in i min lägenhet! :D:D:D

Det är väl inte riktigt så lätt att springa på varandra här :P

Käp sa...

Jag är imponerad. I varje människa bor en liten MacGyver.

Minna sa...

Käp: Imponerad bör man bli! Det är inte så svårt att vara McGyver egentligen, det gäller bara att bli tillräckligt desperat :P