fredag 1 augusti 2008

Positivt tänkande

Jag ska till Stockholm i morgon över dagen, kommer fram en sisådär halv elva. Jag har några ärenden jag måste uträtta och sedan ska jag åka hem igen. Jag försökte boka tåget hem som går halv fem och kostade tvåhundra kronor men på det fanns det ingen plats kvar om man ville åka med djur, vilket jag vill eftersom jag ska ha Solo med mig. Nästa tåg gick halv sju och kostade fyrahundra så det var väl bara att punga ut från min redan skrala kassa och se lite så där halvt glad ut.

Man ska se det positivt! Nu kommer jag att ha ungefär fyra timmar som jag kan använda till att gå omkring i Stockholm. Fyra hela timmar, yey! Vad gör man i fyra timmar i Stockholm om man inte kan gå in någonstans? Förslag mottages gärna och tacksamt.

3 kommentarer:

Lyckligt Ovettig sa...

Ja du, med hund. Då får man väl rekommendera Gärdet/Djurgården och en stärkande promenad. Men å andra sidan skall det visst bli regn på eftermiddagen..

Gud vad meningsfullt det känns att skriva en "jag vet inte"-kommentar. :-D

fredrik sa...

AJM SAWI men man får inte ha hundar på Pressbyrån.
:-P

Minna sa...

Lyckligt ovettig: Ja thanks for nothing liksom ;D

Men stärkande promenad i fyra timmar regn låter väl helt okej. Jag hoppas att det blir sol. Mitt positiva jag tror det såklart.

Fredrik: Fast Solo är ju inte så mycket hund egentligen. Nu är han dessutom rakad så han har knappt någon päls :D