måndag 11 augusti 2008

Tack, men nej tack

Vad är uppe med att folk (killar/män) svarar på min bostadsannons på blocket med mail som: ”Hej jag har ingen lägenhet att hyra ut, men jag vill gärna visa dig Stockholm.” eller ”Hej, jag hade mer än gärna hjälpt dig med boende om jag hade kunnat, men vill du ta en fika nån dag?” Va? Vad är det för människor som letar potentiella dejter på blocket egentligen? Freaky är vad det är! Och om jag faktiskt hade letat efter någon att dejta så hade jag väl skrivit en kontaktannons istället.

NEJ, JAG VILL INTE TA NÅGON JÄVLA FIKA, JAG VILL HA NÅGONSTANS ATT BO!

Så.

10 kommentarer:

Joakim sa...

Du kan få bo i min låda om du vill, under min säng. Annars kan jag nog inte hjälpa dig, förutom om du kanske inte skulle vilja ta en öl någon gång? Så kan jag visa dig de mytomspunna barerna på bondegatan?

*S*

Minna sa...

Joakim: Öl? Va? Sillsnaps menar du väl?

becka sa...

haha, "jag har ingen lägenhet, men jag kan gärna bjuda dig på fika". Bättre det kanske, än att dom skriver att dom har en lägenhet och sen står du där och har pungat ut 3000 i deposition och dom dragit till Frankrike. :D

Minna sa...

Becka: Det har du ju förstås alldeles rätt i. Men man får ju liksom upp hoppet om en lägenhet när man ser mailrubriken, så visar det sig vara någon som vill guida en i Stockholm. Det är liksom inte riktigt samma sak.

becka sa...

Ja, jag hade blivit helt vansinnig. Så jag förstår dig. Och du borde svara precis så som du skrivit här, så kanske dom börjar fatta nångång.

Joakim sa...

*S**SS***S*SS**S***

Minna sa...

Becka: Haha ja, men det vågar jag inte :D

Joakim: Plööööh! *S* *L*

Carro sa...

hahahahaha Minna gillar du inte blocket ragg då? =P att människor är så patetiska ibland är ju skrattretande ju

Helena sa...

Jag hittade mina första lägenheter på bostaddirekt.com. Bara ett litet tips. =)

Minna sa...

Carro: Haha nej! Ja, men jag förstår inte vad det är för slags människor som sitter och scrollar blocketannonser i jakt på någon att dejta. :S

Helena: Tack för tipset. Ska kolla upp det om den jag har på G nu inte blir av heller :)