söndag 16 november 2008

Skrämmande

När ska kristdemokraterna vakna upp och inse att femtiotalet är förbi? Öppna ögonen och se att tvåtusentalet är här med allt vad det innebär..

Deras konservativa familjepolitik är pinsam. Deras egen rädsla för jämlikhet både när det gäller kvinnor och homosexuella är skrämmande. Jag blir rädd på riktigt när jag inser att det finns ett parti i riksdagen som inte ser människors lika värde. Att det finns ett parti som går emot allt som för länge sedan borde vara självklart. Och att det finns människor i det här landet som har sett till att de sitter där, det är för mig helt ofattbart.

Vem är det som vill ha ett folkhemssverige där alla lever man och kvinna oavsett läggning? Där kvinnorna är hemma och tar hand om ungarna och där bara ett fåtal är genuint lyckliga och där ingen egentligen är fri?

För inte var det väl alltid bättre förr? Verkligen inte för alla.

4 kommentarer:

Käpt'n Flint sa...

Dessutom är kd lika procentuellt i den senaste undersökningen med sitt systerparti sverigedemokraterna. Jag tror nog att Mona Sahlin får ta o rycka upp sig o sluta tjura o styra upp vänstersidan (sossarna o miljöpartiet är ju egentligen höger med men vaffan) så att vi slipper facisterna framöver.

Minna sa...

Skrämmande, det också. Ändring måste det bli!

magnus thorn sa...

Håller med dig, skrämmande är vad det är.

Minna sa...

Magnus: Sannerligen =/