tisdag 29 juli 2008

Lägenhetsjakt

Inte helt oväntat blir lägenheten jag skulle ha tittat på på lördag inte min. När jag ringde kvinnan som skulle hyra ut den för att bestämma tid för visningen så berättade hon för mig att hon redan har bestämt sig för att hyra ut den till någon annan. Och det var väl på tiden att jag fick veta det. Det känns inte riktigt som om det är meningen att jag ska flytta till Stockholm, det känns som om universum motarbetar mig. Jag förnyade hur som helst min bostadsannons igår och hittills har jag fått ett svar:

”Hej! Jag är en utlänsk kille från Turkiet på 31 år gammal. Jag har en 3:aoch vill jag hyra ut ett rum, om det passar till dig så kan vi prata.”

För det första så kan väl människan åtminstone skriva var någonstans rummet ligger och möjligtvis vad det är för hyra. Fast jag tror att jag hade tackat nej ändå.

10 kommentarer:

Silver sa...

Hej! Har du kollat om det finns nåt på andrahand.se? Innan jag fick lya så kom det ut erbjudanden titt som tätt. Och så kan du ju anmäla intresse för allt möjligt i alla möjliga lägen. Så länge du får in en fot bara. Finns just nu nån Robin 22 år som hyr ut rum i sin centrala lägenhet. Kan ju vara värt att kolla upp! Är det på blocket du letar annars?

Hoppas det ordnar sig snart :)

Kram o lycka till!

Elina sa...

Ja kan väl inte tycka att han jobbade så hårt på att sälja in rummet precis men det kanske inte var det han försökte sälja in :)

Förövrigt så sitter jag själv just nu med röda axlar och bränd näsa, havet i all ära men man ska nog skydda sig lite, eller vad säger du? :D

Anonym sa...

Jag har en liten liten etta i Bromma med plats för en halv person. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum.. haha :D

Minna sa...

Silver: Jag har kollat där nu. Ska kika lite under veckan å se om det är värt det. Ska titta på en annan lägenhet på lördag istället (vi får väl se hur det går med den).

Äsch, det ordnar sig på ett elelr annat sätt. Hittar jag ingenting till den 25:e så står jag inte helt hemlös :)

Tack, kram!

Elina: Nej, han sålde inte alls in lägenheten men jag vet åtminstone att han är 31 år och kommer från Turkiet och det måste ju ändå vara viktigast :D

Äsch, det är fegt att hålla sig med solskyddsfaktor och skugga. Man måste ju njuta av solen ordentligt när den väl är framme. Snart är det vinter! (Mitt röda har börjar klia värre än alla miljarder myggbett jag har på benen)

Twentyjobbigtlångtnamn: (ronnie): Haha naaw! Hur liten är din etta egentligen, som bara kan ta 1,5 person åt gången? :D

Käpt'n Flint sa...

Nu när jag tänker på det så har min polare en tvåa i Ropsten som han vill hyra ut i tre månader framöver tror jag det var. Fast han skulle nog ha en sju-åtta tusen i månaden. Men vem vet, det går säkert att pruta, han är inte den som är den.

Minna sa...

Käpt´n flint: Haha tack för att du tänkte på mig men den är lite för dyr för mig tror jag. Det löser sig nog :)

Kristian sa...

Klart du inte ska flytta till Stockholm :)

Minna sa...

Kristian: Klart jag ska :D

Elin sa...

inser varje dag att jag hade otäck tur som fick lägenhet precis vart jag ville.. =/ vågar fortfarande inte lita på att det faktiskt är sant..

och vilka annonssvar man får, haha, man får sig iaf ett gott skratt! :D

minna, nu håller jag alla tummar och tår att det bums löser sig för dig med boende och fodervärd!

Minna sa...

Elin: Ja där hade du allt tur!

Mjo, jag tror att jag har fått sju inneboendeerbjudanden som ser ungefär likadana ut. Jag kanske hamnar hos nån sån tillslut :S

Tummar och tår hålls här med kan jag lova, snart är det ju dags liksom..