måndag 7 juli 2008

Long time no see

En före detta pojkvän, Johan, addade mig som vän på Facebook. Jag har inte sett honom på år och dagar. Inte sedan han krossade mitt stackars hjärta.

Från början var jag ihop med Johans lillebror. Vi hade planerat hela vårt liv tillsammans, jag och Johans lillebror. Vi visste hur många barn vi skulle ha, att vi skulle bo på landet och att vi skulle ha en massa djur. Men allt det där gav jag alltså upp och lämnade för Johans skull. Även jag har varit en player en gång i tiden. Och en storebror verkade helt enkelt lite mer spännande än en lillebror. Hans lillebror blev ledsen förstås, stackarn.

Johan, i sin tur, krossade mitt hjärta när han och hans familj helt plötsligt flyttade från stan när jag var åtta år gammal. Jag har inte sett eller hört från honom sedan dess. Det är nästan nitton år sedan. Förrän nu då, på Facebook. Det skulle faktiskt vara rätt intressant att träffa honom. Undra om han har mognat. Och undra om hans lillebror har repat sig.

6 kommentarer:

just_mary sa...

Haha vad gulligt. Jag hoppas så innerligt att han har repat sig...

Minna sa...

Ja, det hoppas verkligen jag med. Men vem vet vilka ärr jag kan ha lämnat när jag helt kallt dumpade honom när hans storebror frågade chans på mig :D

Ola sa...

Haha - usch, vilken player du är ;)

Minna sa...

Ola: Jag vet. Jag skäms över mitt forna jag :D

Sverka sa...

Oj oj oj. Att gå på syskon är ju lågt även om man är åtta år :)

Minna sa...

Sverka: Ja, jag vet. Ajm Sawi =(