onsdag 17 december 2008

Borttappad julkänsla

Jag köpte pepparkakor med kristyr på i affären idag, det gjorde jag. Ett desperat försök att få lite julkänsla i kroppen. I kroppen hamnade dom, pepparkakorna med godjul-kristyr och allt, men någon julkänsla har fortfarande inte infunnit sig.

Så nu sitter jag här i min, efter JULstädning, nydammsugna soffa och glor. Och äter chips, som jag också köpte i affären. Low fat. Eller nej, Less fat. Egentligen spelar just det där med fettet ingen roll, jag köpte dom mest för att dom är lite knaprigare än vanliga chips. Jag hade kunnat köpa naturchips i och för sig men det gjorde jag uppenbarligen inte.

Jag glor i alla fall mest på min röda fina julstjärna som hänger i fönstret. Liksom försöker tvinga fram något som kan liknas vid den där julkänslan som man hade förr om åren. Men det verkar helt lönlöst.

Den kanske helt sonika hoppar över mig i år. Jag kommer aldrig att förlåta den för en sådan sak, det ska den ha klart för sig.

2 kommentarer:

Johanna sa...

Men du. Jag glömde bort att det var LUCIA. Det slår du inte.

Återstår att se om jag kommer ihåg julafton :)

Minna sa...

Johanna: Ha! det gjorde jag med! Jag var så koncentrerad på att det var min kompis födelsedag att jag glömde bort att det var lucia =/