söndag 14 december 2008

Kravlös söndag

Det jag gillar mest med söndagar är att dom ofta är helt kravlösa. Man måste faktiskt inte göra någonting alls. Själv har jag snöat in på Ebba Forsberg den här söndagen. Särskilt tycker jag om låten ”That´s how much I love you”. Fast hela Ebba är bra, som låten nedan. Det var den som gjorde att jag upptäckte henne från första början.

Annars dricker jag mest te. Sitter på golvet och skriver dikter med stora bokstäver på vita ark och sedan målar jag krumelurer och små bilder bredvid. Min handstil skitful och bilderna är väl inte direkt alls någonting att hurra för. Men det är ändå en trivsam sysselsättning på något sätt.

Ja, jag trivs med den här söndagen det gör jag. Men ändå känns det lite som att det är någonting som saknas.

5 kommentarer:

Käpt'n Flint sa...

Perfekt söndagsmusik. Och vad skönt att du har börjat länka till spotten. Så jäkla smidigt.

Nu gäller det bara att Spotifyfolket jagar på o lägger in Geoff Berner och Wendy McNeills hela kartotek i spellistan så får de mitt fulla förtroende.

Käpt'n Flint sa...

Jag sitter just och youtuber Bruno K Öijer och kan inte låta bli att dela med mig.

Fan vad svart men ändå våldsamt vackert det här är http://www.youtube.com/watch?v=YiKw7_Y-7fQ

Minna sa...

Käpt`n Flint: Mycket smidigt, så länge man har spotify. Men den enda egentliga anledningen till varför jag gjorde så var för att jag inte hittade just den låten på Youtube. Geoff Berner ska jag kolla upp så fort dom lägger till honom :)

Detdär klippet med Öijer har jag sett förut, men det tåls att se igen och igen. Helt fantastiskt! Nog en av mina favoritdikter av honom. Sen blir det ju en helt annan gtej när han läser än när man själv gör det.

magnus thorn sa...

Låter som en söndag precis som man vill ha den; det blir inte mycket bättre än så väl? Och Ebba Forsberg är bra, visst är den låten från en skiva med ett omslag som går i rött, eller?? Var ett tag jag lyssnade på henne inser jag..

Minna sa...

Magnus: Nej, mycket bättre kan det nog inte bli.

Kan vara att hon sitter i en röd soffa. :)