torsdag 26 juni 2008

Festivallängtan

Fördelen med mitt nya jobb är att jag kommer att kunna spara pengar och faktiskt göra saker för dem när jag känner för det. Att spara pengar som student är inte det lättaste för att inte säga helt omöjligt och därför har jag inte haft möjlighet att göra något som kräver pengar. Så nu är min plan som sagt att spara pengar när jag flyttar. De sparade pengarna ska bland annat gå till Roskilde nästa år. Jag börjar sakta men säkert närma mig trettio och jag har aldrig varit på någon festival så jag känner att det börjar bli dags nu. Och vad passar då bättre än att dra iväg på festivalernas festival?

I år hade jag visserligen nöjt mig med Peace and Love. Om inte Anna Järvinen, Mando Diao, Melissa Horn, Sahara Hotnights, The Hives och Thåström hade varit tillräckliga anledningar så äras dessutom festivalen med ett besök av Mikael Wiehe och Ebba Forsberg. Men kassan är tom och jag får snällt vänta med sådana upplevelser till nästa år. Men då jäklar ska det besökas festivaler som aldrig förr!

6 kommentarer:

magnus thorn sa...

Jag och broder åker till Borlänge i morgon; orkar bara med en dag nuförtiden...
Men vi prickar in Wiehe och Ebba, Stefan Sundström, Thåström, Pistols, Waterboys och Eldkvarn. Bland annat.
Bara hoppas att vädergudarna är med oss. Jag gillar inte att frysa och bli blöt.

Ha det gott.

Minna sa...

Va roligt! Hoppas att vädret sköter sig! Du måste skriva allt om det sen. :)

Ha en jättefin helg.

Anonym sa...

Sälg en kofta,en kjol eller Solo,Thåström får inte missas!
Jag ska se honom i Göteborg.

JonkenkvällskramMinnis!

Minna sa...

Haha visserligen men det kommer fler tillfällen. I helgen ska jag jobba!

Kvällskram

emma sa...

man måste ha varit på en festival innan man fyller 30! Det tyckte nog min syster i alla fall som skickade iväg mig till P&L. Och det var väl skoj, men det hade nog varit ännu skojigare om jag varit 16 istället för 26 :/
jag är nog lite för lat för festivaler egentligen så det känns bra att ha den delen av saker-man-ska-ha-gjort-innan-man-fyller-30 avklarad :)

Minna sa...

Jag gillar idén med att bara åka en dag, eller att bo på hotell :D