måndag 30 juni 2008

Som en av grabbarna

Det blev visst lite ferre till slut men jag är inte alls trött även fast jag la mig senare än på länge igår. Ändå känns det lite segt att behöva gå till jobbet idag. Särskilt eftersom det bara är måndag och en hel arbetsvecka stundar.

Nästa tillställning blir en vinylafton då var och en tar med sig fem vinylskivor som vi ska lyssna på. Det bestämde vi igår. Egentligen bestämde dom det, men Magnus förklarade ju för de andra att jag var som en av grabbarna så jag antar att jag är medräknad. Förövrigt vet jag inte riktigt vad jag tycker om att bli sedd som en av grabbarna, jag vill väl vara feminin. Eller något.

Ett par bilder från kvällen. Solo däckade ganska tidigt, direkt efter fotbollen nästan.


6 kommentarer:

Lyckligt Ovetande sa...

Bra plan! Själv försöker jag bli en av tjejerna, naturligtvis med baktanken att få..."spela på deras grammofon". :-D

magnus thorn sa...

Åh, jag vill också vara med! Finns inga större fester än där folk har med sig plattor, spelar klassiker och aldrig ger sig förren morgontimmen slår!

Ha det gott.

Nina sa...

Vinylafton låter ju riktigt trevligt och hur spännande som helst (hur intressant somhelst att ta del av andras musiksmaker)! Bra vänner du har som drar med dej på sådana nöjen.

Minna sa...

Ja visst låter det som en genomtrevlig idé! :)

RonnyBGoode sa...

Hej Minna!
Vinylafton låter som en underbar idé! Tur att det finns några som har sina vinylspelare kvar....

En annan sak: om du eller dina besökare är intresserade av att vinna en massa vinylskivor så titta gärna in på min blogg och var med i vinyltävlingen på http://www.ronnybgoode.se/?p=279. Deadline är den 25 juli kl 24.00.

Trevlig sommar!

Minna sa...

Ronnybgoode: Sannreligen. Jag måste nog införskaffa mig en egen.
Ska kika på tävlingen.

Trevlig sommar till dig med!