måndag 21 april 2008

Idag är det lördag!

Dagens pluggande är utfört. Jag har gjort klart det som stod på schemat för dagen och nu är jag sugen på att göra något, men vad? Allra helst är jag nog sugen på balkong-öl, men med vem? Jag känner för att prata bort hela natten, filosofera över livet samtidigt som den kalla ölen tacksamt slinker ner i magen. Men det är måndag, och av någon anledning verkar folk inte vara så sugna på balkong-öl på måndagar.

Sådant märker inte jag av, jag är student, jag har inga helger och inga vardagar. Min vecka är en gröt och jag kan själv bestämma när det är vad. Det är rätt skönt men det är lite trist när jag har bestämt mig för att det är lördag idag och alla andra säger att det är tråkmåndag.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Å, vad jag önskar jag vore student igen... Hade jag varit i Gävle hade jag gärna tagit en balkong-öl med dig, även om jag inte är student längre... Varför blir man sugen på öl så fort solen tittar fram?!

Johan sa...

Jag vill väl ha balkongöl!

Knallade omkring i Vita Bergen förut och så klart, det kryllade av människor med egenhändigt medtagna immande ölflaskor där dom satt i solen. Några drack vin också. Fucking orättvist!

Minna sa...

Cobra Rax: Jag vet inte vad det beror på. Sol och öl går ihop helt enkelt..

Tusenbroder: Du behöver en balkong, det är vad du behöver!

Se! Om jag hade bott i stockholm så hade vi kunnat dricka öl på min balkong i detta nu. Jag vill väl också knalla omkring i Vita bergen.

Åsa sa...

Vart anmälde jag mig till vin på en filt i Vita bergen??
Jag vill, jag med, jag tar med ost och schex (kex för alla icke skåningar) :D

Minna sa...

Leia: Jag trodde att det bara var göteborgare som sa Schex.. Men jaaa! varför sitter vi alla här i varsin ände av landet? Vad är det för stil egentligen?

Åsa sa...

Ahh, så va det kanske. Göteborgare, jäkla västkustpack! Skojar bara hahahhe he :S

Det är superdålig stil, sämst faktiskt. jag tycker vi strejkar så kanske vi kan lösa det, eller inte. Jag har nog skrivit förmycket idag jag bara blajar :S

Minna sa...

Leia: Jag betvivlar starkt att en strejk skulle hjälpa men om du vill så kan du ju prova :D

Åsa sa...

Jag kom på det, vi har lixom inget att sätta emot, ingen akut att stänga. Och det hjälper ju inte att hota med att man ska sluta dricka en öl i solskenet heller :/
FAN!

Minna sa...

Skit är det! Vi räddar väl också liv om vi dricker öl liksom ;D

Åsa sa...

öh, öhhm a just det. Mmm, precis så..

Minna sa...

Höhö ;D

Jokim sa...

Man kanske skulle ha det som en affärsidé? Fixa ett gäng balkonger på något ställe som folk får dricka öl på. Med sån där infravärme. Och filt. Och kanske en liten mysig grill. Så kan man kanske bistå med balkongumgänge också? Någon riktigt djup och intressant person.

Japp, det ska jag fixa jag.

Minna sa...

Joakim: Låter som en strålande idé, men tänk på att de måste finnas runt om i landet och inte bara i stockholm :D